Evenementgegevens

  • Datum:

Kom 2 uur lang meefietsen over het circuit van Zandvoort!

De Nederlandse Stichting Over Gewicht (NSOG) fietst tijdens Cycling Zandvoort voor en met mensen met overgewicht of obesitas. Na de Online ‘Eigen Schuld, Dikke Bult’ campagne werd het tijd voor een nieuwe actie. Tijdens en rondom deze tour zullen zowel mensen als gesprekken in beweging komen, letterlijk en figuurlijk. Het mooiste is, iedereen die kan fietsen, kan meedoen!

De inschrijving is nu geopend, dus schrijf je snel in! Fiets over het rubber van F1-coureurs, samen met vrienden, collega’s, familieleden, buren of solo en ga aan de slag met werven van donaties. Een ticket geeft je 2 uur om alle hoekjes van het circuit langs te fietsen en de échte ervaring van Zandvoort mee te maken, maar dan op 2 wielen! Samen streven we tijdens deze eerste editie naar een mooi bedrag, maar vooral ook een mooie dialoog.

Meefietsen kan voor de eer of voor de sfeer. Dus neem jij na een aantal rondjes pauze? Of wissel je met iemand? Kom jij om een deelnemer aan te moedigen en voor het gesprek? Iedereen is van harte welkom! Houd je juist wel van een goede work-out? Ook dan zit je op 10 juni vanaf 14.00 uur op de juiste plek.

Een belangrijk onderdeel van deze dag is het samenbrengen van iedereen die iets met overgewicht te maken heeft; vanuit professioneel opzicht of als ervaringsdeskundige. Spreekt dit evenement jou aan? Hopelijk zien we je dan op 10 juni!

Inschrijven om deel te nemen? Schrijf je nu in!

LET OP: In mei krijg je 50% korting op het aankoopbedrag van de ticket. Gebruik hiervoor de kortingscode NSOGmei23

Alleen doneren kan ook! Word nu donateur* en ontvang één ticket gratis!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of als vrijwilliger.

Gesponsord door: