In memoriam (Demo)

We zeggen geen grote woorden, maar een klein gebaar volstaat en hopen dat tranen het verdriet verdunnen.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Wanda Mellema, bestuurslid lotgenotencontact.

Wanda, wat een bijzondere vrouw was jij. Jij liet ons zien wat obesitas betekent, in woorden en in daden. Met jouw ervaringen heb jij ongelooflijk veel bijgedragen aan het formuleren van een nieuwe koers voor onze club. Hoewel jij vanaf het begin dat je samen met ons bent begonnen aan dit nieuwe en spannende avontuur al ziek was, ben jij altijd uiterst loyaal geweest. Je was er, je nam deel en stond erop overal bij te zijn. Hoe moe je soms ook was, of hoeveel pijn je ook had. Misschien zegt dit wel meer over jouw karakter, dan honderd woorden bij elkaar.

Wanda, wat een avontuur was het om samen met jou te werken aan een organisatie die zich inzet voor mensen met obesitas en wat was het fijn dat je ons in al je openheid de mogelijkheid hebt gegeven om werkelijk te leren begrijpen wat het betekent om met obesitas te leven. Wij hopen jouw ervaringen, jouw woorden en ideeën te kunnen blijven gebruiken bij het uitbouwen en vormgeven van de organisatie, zodat zij voort zullen blijven bestaan en kunnen worden overgedragen om bij te dragen aan een betere maatschappij.

Lieve Wanda, dank je wel.

Wanda is de afgelopen 20 jaar in verschillende rollen betrokken geweest bij de Nederlandse Obesitas Vereniging en de Nederlandse Stichting Over Gewicht.

Het is de uitdrukkelijke wens van de overledene om geen bloemen te ontvangen.

De uitvaartplechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 5 augustus 2017 om 14.00 uur te:

Andringastate Afscheidscentrum & Crematorium
It Aldlàn 4
9034 XB Marsum