Sponsoring 

De Nederlandse Stichting Over Gewicht is doorlopend op zoek naar fondsen en bijdragen die ervoor zorgen dat zij haar activiteiten kan voortzetten en doorontwikkelen.

Sponsoring is een mogelijkheid om bij te dragen aan het werk van onze stichting.

Hoe kun je ons sponsoren?

  1. Samenwerken, door bijvoorbeeld ondersteuning in kennis of mankracht
  2. Sponsoring in natura of in geld aan ons kantoor, bijvoorbeeld door een bijdrage te leveren aan de instandhouding van ons kantoor waardoor wij onze activiteiten kunnen blijven verrichten
  3. Sponsoring in natura of in geld voor de organisatie van activiteiten, dit kan bestaan uit goederen die wij aan onze deelnemers bij activiteiten cadeau kunnen doen, maar ook uit sponsoring van de activiteit of het evenement zelf

Voor andere vormen van sponsoring staan wij altijd open en graag gaan wij daarover in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. 

Wat levert het je op?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere sponsor een eigen behoefte heeft om mee te doen. Wij willen samen kijken wat wij kunnen betekenen. Soms kan dit een bijdrage zijn aan de naamsbekendheid of zichtbaarheid, soms is het de mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijk duurzaam ondernemen. Het kan ook zijn dat een sponsor, net als wij, gericht is op een effectieve en efficiënte aanpak voor mensen met overgewicht en obesitas, waarbij levenslange ondersteuning voorop staat voor een probleem dat vaak levenslang duurt. Graag maken wij een afspraak om samen om de tafel te zitten en te onderzoeken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op met info@overgewichtnederland.org of bel ons op 072-7920770