Scroll Top

Uitnodiging Live Cooking buffet (Demo)

Beste geïnteresseerden,

Het jaar loopt alweer bijna ten einde en dat willen we graag met iedereen vieren!

We hebben met de Stichting Over Gewicht in 2017 veel gedaan en bereikt. Zo hebben we honderden vragen beantwoord, hard gewerkt om de interne organisatie op te zetten, met verzekeraars om tafel gezeten om plannen in gang te zetten, nieuwe vrijwilligers aangetrokken, tv- en radio-optredens gedaan, en nog zoveel meer. Ondertussen heeft er ook nog een wisseling van bestuursleden plaatsgevonden.

Dit hadden we allemaal niet voor elkaar gekregen zonder de steun van onze leden en donatuers. Om onze waardering daarvoor te tonen, nodigen we alle leden en donateurs graag uit voor een heerlijke brunch bij Van der Valk in Breukelen. Bij het Live Cooking buffet zie je ter plekke de koks in actie. Je bent van harte welkom op zondag 19 november om 12.00 uur; we verwachten dat de brunch tot ongeveer 14.30 uur zal duren.

Je kunt je inschrijven via onderstaande link. Het buffet is gratis wanneer je lid bent, ben je nog geen lid? Wordt dan nu snel donateur voor het jaar 2018. De brunch is gratis maar we vragen voor het lidmaatschap een bedrag van € 27,50,- We doen dit om te voorkomen dat mensen zich wel aanmelden en niet lid zijn, maar daarna toch weer afmelden. We hanteren deze regeling daarom strikt, ongeacht de reden van afmelding.

Je kunt je tot uiterlijk woensdag 15 november 12.00 uur opgeven om erbij te zijn. De route is te vinden op www.hotelbreukelen.nl/contact.

We kijken ernaar uit om gezellig met elkaar een mooi jaar af te sluiten. Hopelijk tot dan!

Meld je hier aan!