Scroll Top

Sponsoring

Sponsoring

De Nederlandse Stichting Over Gewicht is altijd op zoek naar fondsen en bijdragen. Die zorgen er namelijk voor dat wij onze activiteiten kunnen voortzetten en ontwikkelen.

Sponsoring is een mogelijkheid om bij te dragen aan het werk van onze stichting.

Wat levert het jou op?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere sponsor een persoonlijke reden heeft om mee te doen. Wij willen samen kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Soms kan dit een bijdrage zijn aan de naamsbekendheid of zichtbaarheid, soms is het de mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijk duurzaam ondernemen. Graag maken wij een afspraak om samen om de tafel te zitten en te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Hoe help jij ons?

1 – Sponsoring in natura of in geld, door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de instandhouding van ons kantoor, waardoor wij onze activiteiten kunnen blijven verrichten

2 – Sponsoring in natura of in geld voor de organisatie van activiteiten, bijvoorbeeld goederen die wij aan onze deelnemers bij activiteiten cadeau kunnen geven of sponsoring van een activiteit of evenement

3 – Ondersteuning in kennis of mankracht

Voor andere vormen van sponsoring staan wij altijd open. Graag gaan we daarover in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met info@overgewichtnederland.org of bel ons op 072 792 0770.