Scroll Top

OPROEP: Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers zijn een onmisbaar onderdeel van onze stichting. Wij zouden niet kunnen bestaan zonder deze vrijwilligers, die tijd, energie en talent inzetten om bij te dragen aan een wereld waarin mensen met overgewicht en obesitas worden geaccepteerd en actief kunnen deelnemen. Stichting Over Gewicht is voortdurend op zoek naar mensen die een positieve bijdrage aan onze organisatie willen leveren.

Wil jij ons helpen? Momenteel zijn wij op zoek naar:

  • Ervaringsdeskundigen en mensen voor deelname aan onderzoek. Je kunt ons helpen door lid te worden van een patiënten panel, het bijhouden van een dagboek of door het invullen van enquêtes.
  • Communicatievrijwilligers voor het afnemen van interviews, meewerken aan het communicatieplan, schrijven van nieuwsbrieven, beantwoorden van e-mail en het ontwikkelen van lesmateriaal, website en social media content. Ervaring in de communicatie of marketing is gewenst.
  • Mensen met goede organisatorische vaardigheden die het leuk vinden om uitjes en evenementen te organiseren. Denk aan een wandeling of een weekend weg.
  • Als redactielid neem je interviews af, schrijf je artikelen en duik je volledig in een onderzoek of onderwerp. Kortom: een afwisselende en uitdagende vrijwilligersfunctie die je geheel zelfstandig uitvoert. Het meeste werk doe je achter je laptop vanuit huis. Wij nodigen je graag uit om onze redactie te komen versterken. Een goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste. Het volgen van cursussen/workshops behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse?  Mail je motivatie naar de redactie via: redactie@overgewichtnederland.org