Scroll Top

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 30 juni

Beste leden/donateurs,

Het bestuur van de Nederlandse Stichting Over Gewicht nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2019. Wij zullen op 30 juni bij elkaar komen in het Van der Valk hotel te Breukelen, ideaal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht aan de A2. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en ligt dichtbij het station van Breukelen, op slechts twee minuten loopafstand.

We hebben weer een heleboel te bespreken. Zoals de wisseling van bestuursleden, het aantrekken van nieuwe vrijwilligers en donateurs, onze televisie en radio optredens, de vele mensen die we hebben kunnen adviseren en ondersteunen, de groei en het bereik van onze Facebookpagina, het verkiezen van een nieuwe kascommissie en nog veel meer.

Naast het bespreken van 2018/2019 en de besluitvormende onderwerpen, bespreken we de plannen voor 2020. Een belangrijk onderwerp is de daling van het aantal donateurs. Na afloop lunchen we samen en is er de mogelijkheid om het een en ander na te bespreken. Dit geeft ook iedereen de gelegenheid om weer eens goed met elkaar te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Je bent van harte welkom op zondag 30 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur. We vragen je om een bedrag van € 25 statiegeld bij inschrijving voor de lunch. Wanneer je aanwezig bent, storten wij het bedrag weer aan je terug.
De lunch is gratis. Dat maakt de drempel om af te zeggen hopelijk laag. Daarom hanteren wij de statiegeldregeling strikt, ongeacht de reden van afmelding.

Voor de route: https://www.hotelbreukelen.nl/contact

Graag zien wij je op de Algemene Ledenvergadering op 30 juni 2019!

Met vriendelijke groet,