OBESE IS TERUG!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.
In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.
Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?
Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

https://wbnl.etribez.com/ag/wbnl/obese/welcome.html

Let op!
Wanneer je besluit deel te nemen is dat op eigen verantwoordelijkheid. Stichting Over Gewicht is op geen enkele manier betrokken bij het programma. Wij willen meegeven dat wanneer je aan een afvalprogramma deelneemt ieder voor zich zelf moet nagaan of dat het geschikte middel is om je doel te bereiken. Stichting Over Gewicht is van mening dat een goed afvalprogramma een aantal onderdelen bezit. Te weten voeding, bewegen en gedragsverandering met behulp van professionele psychische begeleiding. Het programma moet niet in een paar weken afgerond zijn omdat je tijd nodig hebt om je levensstijl te veranderen en te behouden. Wanneer een behandelprogramma hier aan voldoet is de kans op succes groter dan wanneer de onderdelen en professionele begeleiding er niet in zijn opgenomen.

Comments (2)

Hallo
Ik ben Mirella.Moeder van 3 kinderen die ik alleen opvoed.Ik zit heel erg met mijn overgewicht.Ik heb 30 juni een hartinfarct gehad en waarschijnlijk ook nog een herseninfarct.Ik heb diabetes type 2.Ik krijg het niet meer voor elkaar om zelf af te vallen.Ik wil het liefst begeleiding.Ren dietiste is maar 3 uur in het jaar.Misschien weet u iets waf mij kan helpen.Ik heb alleen een basis zorgverzekering.Ik sport wel 3 x in de week in een sportschool.
Help me aub.Ik ben 1.72 m en weeg 124.
groetjes Mirella Versteeg

hoi ik ben angéla van beers
ik ben 50 jaar en weeg nu 94.5 kilo
ik ben al van de 137 terug gekomen maar kan het ritme van sporten en voldoende eten niet meer opbrengen omdat ik ben door geslagen
ik eet 1 keer per dag nog maar en uk sport helemaal niet meer
ik hoop dat u voor mij een passende oplossing heeft
mvg

Leave a comment